martes, 30 de octubre de 2007

FALLEN ANGEL

Fa un temps circulava per Internet un vídeo d’uns joves catalans, que passejaven pel bosc de nit. Un d’ells ho gravava tot amb una càmera. A mida que anaven avançant, es paraven a observar diversos detalls que els cridaven l’atenció. Unes plomes al terra, sang, sorolls estranys entre els arbustos, etc. Finalment la càmera captura un “ser paranormal”, mig ajupit i nuu. Aquest se’n adona de que l’estan observant i es gira de sobte, mirant directament a l’objectiu. En aquest instant, tot el grup de joves surten corrents cagats de por pel mig del bosc.




Va ser un vídeo molt visitat, que va generar molta especiació, sobretot en el mon de la ufologia i l’esoterisme en general, es per això que els autors van decidir desvelar el secret, publicant un making of del fake.




Aquest no és un cas de marketing viral, no hi havia cap empresa darrera de tot el muntatge, més aviat es un projecte d’un grup d’amics que volia generar un falç document, per veure fins a quin punt podria arribar a ser creïble, experimentar amb les opcions que presenta el ” low-res”, l’impacte mediatic del document, etc.



[link] Web del projecte

1 comentario:

Anónimo dijo...

molt interessant el video, em recorda la pel.lícula de "Blair Witch Project" y la gran campanya de marketing que va tindre al redere.