jueves, 18 de octubre de 2007

EL CAS ROSWELL


Continuant amb la mateixa línea de famosos successos històrics extra-planetaris presentem un altre possible “fake” del que se’n ha parlat durant molts anys.

El 14 de juny de 1947 el granger W.M. Brazel troba, en el seu camp, a 17 milles al nord-oest de Roswell, restes d’un artefacte metàl·lic, aquest, sense atorgar-hi excessiva importància avisa al sheriff, el qual o comunica al oficial d’intel·ligència de la Base Grup Bombarders 509. El 8 de juliol el general R.Ramey explica que el material pertanyia a un “globus meteorològic”.


30 anys després els ufòlegs S. Friedman i W. Moore, rescaten aquest succés i titllen l’explicació del general de “un operatiu encobriment”.

Anys després van sortir a la llum diversos vídeos i imatges que mostraven uns suposats científics-forenses practicant una autòpsia a un humanoide.

[videolink] Autòpsia

Actualment, es sap del cert que aquell vídeo, era fals i conseqüentment, un “fake” que va pretendre fer creure a molts espectadors que realment s’havia realitzat una autòpsia a un extraterrestre. Es tractava d’un vídeo realitzat per Ray Santilli amb la col·laboració de John Humphreys (expert en efectes especials), aquests van admetre el frau. En qualssevol cas, cal plantejar fins a quin punt es l’espectador el verdader subjecte sotmès a un experiment.

[link] Mangonia

[link] Wikipedia


No hay comentarios: